Šta je "ekstremniji" Miličić imao da kaže o partnerstvu Novaka i Ivaniševića?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 04.07.2019.
16:15
Izvor: Sportske.net

Darku Miličiću je zasmetalo to što je Novak angažovao hrvatskog trenera.

mojacrvenazvezda.net
mojacrvenazvezda.net

Povezane vesti

Goran Ivanišević, nekadašnji osvajač Vimbldona, novo je ime na spisku trenera Novaka Đokovića.

To je nešto što je podiglo buru u javnosti, a jedan od onih koji su nezadovoljni Novakovim odabirom jeste i Darko Miličić.

"Koliko sam shvatio, Novaku je bitno da ga ljudi vole, vidim da se baš trudi i intenzivno radi na tome da se dopadne svima. On tako živi, opušteno, parola mu je "hajde da se volimo".

Ja sam ekstremniji po tom pitanju. Njega prosto možda sve to sa Hrvatima ne dotiče jer, hvala Bogu, nije osetio na svojoj koži sve te muke i možda nema u okruženju ljude koji su osetili tu bol. Da ima, možda bi se drugačije ponašao", rekao je, između ostalog, Miličić.  


Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Чарапан
Thursday, 04.07.2019
17:15

A ono da mu je majka hrvatica to nema veze, treba da mrzi Hrvate zbog toga sto ima budala medju njima kao i medju nama poput doticnog?

avatar
Man united
Friday, 05.07.2019
21:43

Да, само што су код нас такве будале на нивоу статистичке грешке. А код њих их има за извоз... На страну то, мислим да Миличић није рекао да неко треба да их мрзи. Не треба никако. Али доста, бре, братимљења. Зар нам нису већ милион пута доказали да нас не сматрају никаквом браћом. Чак напротив.

avatar
noxovac993
Thursday, 04.07.2019
16:42

Zar je moguce da ova budala dobija prostor u medijima?

avatar
Bookmaker81
Thursday, 04.07.2019
16:27

Potpisujem svaku njegovu rec. Mozete ga smatrati i dozivljavati kako hocete, ali covek je i patriota i dobrotvor. Mnogima je platio lecenje i operacije, ali je insistirao na anonimnosti. Za razliku od njega ne znam da je Djokica maleni iskazao patriotizam mimo nekih standardnih floskula. Prvo podrska Hrvatima na Mundijalu, sad dokazani srbonrzac za trenera. Mozda je drzavljanstvo sledece.

avatar
The_Matrix
Thursday, 04.07.2019
16:20

Ili mozda samo nije idiot i da mrzi bez razloga. Npr milicic voli ove sto su doveli do te patnje, grli se sa njima na svadbama, a mrzi one koji tada nisu bili ni rodjeni