Bobijev šou posle velike pobede, ispunio Šeku veliku želju, da li bi Kijanu Rivs prošao kao Džon Vik?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.08.2020.
16:32
Izvor: Sportske.net

Blistao je na terenu, a onda i van njega.

Beta/AP Photo/Ashley Landis, Pool
Beta/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Povezane vesti

Dalas Maveriksi su savladali LA Kliperse u drugom meču njihove serije u prvoj rundi plej-ofa, te je sada rezultat 1:1 u pobedama.

Najavili su Mavsi da se neće tek tako predati protiv jednog od glavnih favorita za prsten, a važnu rolu u velikoj pobedi imao je i Boban Marjanović.

Ubacio je 13 poena uz devet skokova za desetak minuta na parketu, ispisao je i istoriju tako što je postao prvi igrač koji je za jednocifren broj minuta imao dvocifren broj poena i više od sedam skokova.

Nastavio je Bobi da blista i van terena, nakon utakmice je dobio poziv da se uključi u popularnu emisiju "Inside the NBA" na "TNT-u", te je dobio priliku da proćaska sa Šekilom O'Nilom, Čarlsom Barklijem, Kenijem Smitom i Ernijem Džonsonom.

Pričalo se o utakmici, ali i o nekim drugim interesantnim stvarima, Marjanović je kao i uvek bio jako dobro raspoložen, pa je svoju pozitivnu energiju preneo i na sve u studiju.



Na pitanje Čarlsa Barklija, da li bi u stvarnosti mogao da pretuče Kijanu Rivsa, koji je tumačeći lik Džona Vika u istoimenom filmu dobio priliku da na velikim ekranima pretuče srpskog gorostasa, u ulozi Ernesta, Bobi je rekao da bi u stvarnosti to izgledalo potpuno drugačije.

Dodao je i da ga je Šek sa svojim filmovima (Steel, Kazaam) insipirisao da se okuša u tom svetu.

Za kraj je ispunio i želju O'Nilu, izgovorio je rečenicu čuvenog Lurča iz serijala "Porodica Adams", koju je Šek u više navrata u emisiji upotrebljavao kada se govorilo o Marjanoviću, kojeg je poredio sa čuvenim Lurčom zbog karakteristične visine.

"You rang?", bila je čuvena rečenica gorostasnog batlera ekscentriče porodice, koja u prevodu znači "zvonili ste?", koju je Bobi sa zadovoljstvom ponovio.

Čitavo Bobijevo uključenje pogledajte u nastavku.

baner



Ne propustite