Hoće li Marselo Bijelsa biti novi Džejms Bond?

Autor: Nikola Miloradović
subota 12.01.2019.
14:17
Izvor: Sportske.net

Argentinac pokrenuo ludilo u Engleskoj.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Juče su se sastali Lids i Derbi Kaunti u okviru engleskog Čempionšipa, aktuelni lider je slavio na "Eland roudu" sa 2:0 i ostao prvi na tabeli.

Puno prašine podiglo se uoči utakmice koju je Lids dobio, jer je navodno na poslednjem treningu Derbija pred meč uhvaćen Lidsov čovek.

On je imao zadatak da špijunira pripremu "Ovnova" za duel protiv Lidsa, ali je nažalost uhvaćen, a engleski mediji su drvljem i kamenjem osuli lidera zbog ovakvog poteza.

Trener ekipe Marselo Bjelsa je preuzeo odgovornost, rekao je da to radi gotovo čitave karijere, ali da mu je jasno da se trener Derbija Frenk Lampard ne slaže sa takvim metodama, pa je legendi engleskog fudbala uputio izvinjenje.

Pobeda Lidsa je dovela do još veće eksplozije u medijima, ali i na društvenim mrežama, a šaljivi Englezi zbog špijuniranja prave paralelu između "Ludaka" i čuvenog fiktivnog lika, inače špijuna birtanske obaveštajne službe, iz romana Iana Fleminga, Džejmsa Bonda.

Kladionica "Skajbet" je otišla i korak dalje, pa su stavili i kvotu na to da će Bjelsa naslediti britanskog glumca Danijela Krega, koji je poslednji u nizu tumačio lik Džejmsa Bonda na velikom platnu. Novi Bond se traži, prema mnogima je favorit Idris Elba, ali izgleda da nakon najnovijih dešavanja i Bjelsa ima šanse, mada je kvota na to da će "Ludak" biti novi Bond 500.


Bjelsa Bond kvota

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 12.01.2019
16:08

Taman umesto Ralfa (Rejfa) Fajnsa.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 12.01.2019
16:07

S obzirom na to da je on taj koji je poslao spijuna da osmatra, mogao bi da bude neki novi ''M'' jer je taj lik (Dzudi Denc) ubijen u pretposlednjem nastavku sage.

avatar
RockyMan
Saturday, 12.01.2019
16:32

SPOILER ALERT!!!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 12.01.2019
16:44

Brate, to se desilo pre sedam godina:-D