Žoze se vratio i zbija šale na račun engleskih muka sa penalima!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 06.06.2016.
23:59
Izvor: Sportske.net

Murinjo zbija šale sa kanalom "The Football Daily" i otkriva svoje savete za Euro 2016, u novom "Top Eleven" video snimku.

Beta/Daniel Leal-Olivas/PA via AP
Beta/Daniel Leal-Olivas/PA via AP

Povezane vesti

Žoze Murinjo otkriva svoje savete za Euro 2016, ali i zbija šale na račun engleskog junaštva sa penalima u novom šaljivom video-snimku fudbalske menadžerske igre "Top Eleven".

U kratkom filmu, pod nazivom "Žoze i Džozi", Murinjo koristi svoje stručno znanje da obmane prezentere popularnog  "YouTube" kanala "The Football Daily", preslišavanjem njihovog fudbalskog znanja dok su kamere uključene!

Tokom video-snimka, Žoze otkriva da je Austrija – koju on naziva "jednim od timova sa najbržim napretkom u Evropi" – njegov izbor po pitanju tima koga treba pratiti na Euru 2016, dok je Poljska po njemu nepredvidivi autsajder. Žoze takođe ističe Dejvida Alabu i Roberta Levandovskog kao ključne igrače turnira – što sve prenosi čistačica Džozi, na šta su voditelji jedva izustili "pa ti si bolja u ovome od nas – želimo  da čujemo još"!

Nakon što je prevara otkrivena, on nastavlja sa šalom i ističe da je, iako penali govore više o menadžerima nego o igračima, on "katastrofa u penalima" i da i on uvek gubi – "ja sam kao Engleska". Čak je pomenuo da bi mogao da povede Džozi u njegov sledeći klub, i da slobodno pakuje kofere za Mančester.



Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragojevic Andrija
Tuesday, 07.06.2016
09:54

e moj care. nece celsi bit isti bez tebe :(( nadam se da ce konte bit priblizno bit dobar i da bi opet za nekih 5-6god opet mogao u celsi :)

avatar
Marko Mladenović
Tuesday, 07.06.2016
14:14

Sta ce bit opet? :D

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 07.06.2016
20:31

Celsi je osvajao trofeje i bez njega,mada sa njim najvise to stoji.Celsiju sada treba menadzer spreman na velike izazove,pun energije i volje a to je svakako Konte.Vratio se,doneo nam titulu opet,desilo se nesto sto nije novo,otkaz i to je to.Murinjo kod svakog navijaca Celsija zasluzuje veliki respect ali show must go on,sa italijanskim sarmom u nove pobede!

avatar
Tuesday, 07.06.2016
09:50

Baš dobra fora.. A sve je fino rekao.. Poljaci uvijek nezgodni, a Austrija itekako može da iznenadi..

avatar
Marko Mladenović
Tuesday, 07.06.2016
14:13

A Francuska osvaja :D