AO - Prošao Fonjini, prva teniserka sveta preslišala Crnogorku!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.02.2021.
11:53
Izvor: Sportske.net, Beta

Kakav poraz Danke Kovinić...

EPA-EFE/DEAN LEWINS
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Povezane vesti

Prva teniserka sveta Ešli Barti plasirala se danas u drugo kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je pobedila Danku Kovinić iz Crne Gore sa 6:0, 6:0.

Australijanka je pobedila posle 44 minuta, a tokom meča izgubila je samo 10 poena. Barti je iskoristila šest od osam brejk lopti, a Kovinić nije uspela da napravi nijedan brejk.

Barti će u drugom kolu igrati protiv pobednice meča Španjolke Sare Soribes Tormo i Australijanke Darije Gavrilove.

Italijan Fabio Fonjini plasirao se u drugo kolo pobedom protiv Francuza Pjera Iga Erbera 6:4, 6:2, 6:3. On će u igrati protiv sunarodnika Salvatorea Karuza, koji je bio bolji od Henrija Laksonena iz Švajcarske 6:2, 6:4, 6:3.

Norveški teniser Kasper Rud plasirao se u drugo kolo pošto mu je Australijanac Džordan Tompson predao meč. Uoči prekida, Rud je vodio sa 6:3, 6:3, 2:1.

Rud će igrati protiv Amerikanca Tomija Pola, koji je pobedio Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije sa 6:4, 7:6, 6:4.

Češka teniserka Karolina Pliškova plasirala se danas u drugo kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je pobedila 95. teniserku sveta Jasmin Paolini iz Italije posle dva seta, 6:0, 6:2.

Šesta teniserka sveta pobedila je posle 47 minuta. Ona je šest puta oduzela servis Italijanki, koja nije napravila nijedan brejk.

Pliškova će igrati protiv Amerikanke Danijel Kolins, koja je pobedila Anu Bogdan iz Rumunije sa 6:3, 6:1.

U drugom kolu je i Čehinja Karolina Muhova, pobedom protiv Letonke Jelene Ostapenko 7:5, 6:2. Njena protivnica biće Mona Bartel iz Nemačke, koja je pobedila Italijanku Elizabetu Kočaretu sa 3:6, 6:4, 6:4.

I treća češka teniserka je danas pobedila u prvom kolu, Barbora Krejčikova bila je bolja od Kineskinje Sajsaj Dženg sa 6:3, 2:6, 6:2. Ona će igrati Ruskinje Ekaterine Aleksandrove, koja je pobedila Italijanku Martu Trevizan sa 6:3, 6:4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke