Australijan open - Nastupilo još troje srpskih tenisera, ovo je epilog

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.02.2021.
13:31
Izvor: Sportske.net, Beta

Kompletiran je današnji program na Australijan openu

Epa-Efe/Mast Irham
Epa-Efe/Mast Irham

Povezane vesti

 Srpska teniserka Nina Stojanović nije danas uspela da se plasira u treće kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je izgubila od 11. teniserke sveta Amerikanke Serene Vilijams posle dva seta, 3:6, 0:6.

Stojanović, 99. teniserka sveta, izgubila je posle 69 minuta.

Vilijams je napravila četiri brejka, a Stojanović nijednom nije uspela da joj oduzme servis.

Osvajačica 23 grend slem titule će u trećem kolu igrati protiv Ruskinje Anastasije Potapove, koja je pobedila Timeu Baboš iz Madjarske sa 6:2, 6:4.

 Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njena partnerka u dublu Italijanka Marta Trevizan plasirale su se danas u drugo kolo dublova na Australijan openu u Melburnu, pošto su pobedile Kineskinje Jingjing Duan i Sajsaj Dženg posle dva seta, 6:1, 6:3.

Krunić i Trevizan pobedile su osme nosice na turniru posle sat vremena. One su pet puta oduzele servis kineskim teniserkama, koje su napravile jedan brejk.

Krunić i Trevizan će u drugom kolu igrati protiv nemačko-kineskog para Mone Bartel i Ču Lin.

Srpski teniser Laslo Djere i njegov partner u dublu Italijan Stefano Travalja plasirali su se danas u drugo kolo dublova na Australijan openu u Melburnu, pošto su pobedili domaće igrače Endrua Harisa i Alekseja Popirina posle dva seta, 6:3, 6:4.

Djere i Travalja su pobedili posle 67 minuta. Oni su tri puta oduzeli servis Australijancima, koji su napravili jedan brejk.

Djere i Travalja će igrati protiv pobednika duela šestih nosioca britansko-brazilskog dubla Džejmija Mareja i Bruna Soareša i američko-britanskog dubla Markosa Djirona i Kamerona Norija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke