Da li će Nadal igrati na Vimbldonu?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 11.06.2018.
16:45
Izvor: Sportske.net

Rafael Nadal bi mogao da propusti najveći svetski turnir u tenisu.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Da li će Vimbldon proći ove sezone bez Rafaela Nadala?

Najbolji svetski teniser je imao tešku sezonu na šljaci koju je krunisao novom titulom na Rolan Garosu pobedom protiv Dominika Tima u finalu.

Sledi sezona na travi, a gotovo je izvesno da Nadal neće igrati u Kvinsu gde je prijavljen za turnir jer oseća umor nakon sezone na šljaci.

"Velika je promena kada pređete sa šljake na travu. Voleo bih da igram, ali moram da vidim kako ću se osećati. Ranije sam bio mlađi i brži pa sam se lakše prilagođavao", rekao je on.

Onda je dao i nagoveštaj da možda propušta Vimbldon.

"Teško mi je trenutno da razmišljam o Vimbldonu. Sezona na šljaci je bila dugačka i teško mi je pala na mentalnom planu. Igrao sam svaki meč maltene koji može da se igra tokom sezone na zemljanoj podlozi tako da su ova dva meseca za mene bila baš zahtevna", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Monday, 11.06.2018
17:04

Neigranjem na Garosu i Vimbldonu, Nadal i Rodzer produzavaju svoju karijeru. I jedan i drugi znaju da nemaju nikakve sanse protiv ovog drugog na toj podlozi. E moj Novace...Samo da si nastavio sa normalnim stavovima, ishranom. Vec sad bi bio veci od obojice. Ovako, iza njih, zasluzeno.

avatar
biTan
Monday, 11.06.2018
21:08

Samo ih Novak mogao pobedjivati na njihovom terenu,jednostavno je najbolji univerzalni teniser,jednostavno je najkompletniji teniser u istoriji,na svim podlogama igra strahovito,servis,ritern,drop shot,backhand,forhand,ma sve.. samo mu sada fali snagi u udarcima i kondicije da igra po nekoliko sati...

avatar
Kori Volden
Tuesday, 12.06.2018
12:46

Fali mu proteina. Ne moze profesionalni sportista da zivo na veganskoj ishrani jer se mnogo vise trose od nas obicnih ljudi. On je i ranije bio mrsav, ali je imao misice. Sad je kao kostur. Ni malo snage u njemu. Pre je protivnike lomio na snagu, duge poene. Sad od toga bezi.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 12.06.2018
09:02