Đoković: "Dobar meč, iako sam malo neispavan"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.10.2014.
23:12
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković požalio se da zbog privatnih obaveza nije bio u prilici da se dovoljno dobro pripremi za početak Mastersa u Parizu ali da uprkos svemu može da bude zadovoljan izdanjem u duelu sa Filipom Kolšrajberom.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Prvi put u 2014. godini srpski teniser Novak Đoković odigrao je meč u dvorani a pritom mu je duel na startu Mastersa u Parizu bio prvi sa "zvanjem tate".

"Bio sam vrlo obazriv, s obzirom na dosta dug period odsustva, i imajući u vidu okolnosti koje su mi se dogodile u privatnom životu u poslednjih sedam dana. Nisam baš imao puno vremena da se pripremim, a malo sam i neispavan! S obzirom na sve to, odigrao sam odličan meč" izjavio je Đoković a prenose "Novosti".

Novak Đoković savladao je u drugom kolu Mastersa u Parizu Filipa Kolšrajbera rezultatom 2:0 (6:3, 6:4) a logično je bilo da večerašnju pobedu posveti svojim najmilijima, supruzi Jeleni i sinu Stefanu.

"Telefon mi je, osim dok sam na terenu za vreme meča, uvek uključen. I stalno sam na iglama" priznao je Novak.

Odmah nakon meča Nole je požurio da se putem skajpa čuje i vidi sa porodicom a sredu će moći da iskoristi da se pripremi za duel trećeg kola gde ga čeka pobednik meča Gael Monfis - Džon Izner.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke