Đoković objavio najbolju moguću vest pred finale!

Autor: Darko Mitrović
petak 09.10.2020.
22:53
Izvor: Sportske.net

Nadalu neće biti svejedno...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti


Ipak, bilo je primetno da i pored prokockane prednosti, Đoković nije pokazivao nervozu i izgledalo je da sve vreme ima stvari pod kontrolom, čak i kada je Cicipas bio u naletu.

''Mogao je mnogo ranije da se završi meč, znam to i ja, znamo svi,. Držao sam stvari u svojim rukama, imao servis za meč... Dobro, takve stvari se dešavaju... Psihološki je jako značajno za mene da dobijem meč u pet setova, iako sam u četvrtom imao mnogo prilika za brejk, ali ono što se računa i što je bitno, uspeo dam izuzetno dobro da odigram na kraju'', istakao je Đoković u izjavi za RTS odmah posle meča.

U četvrtfinalu protiv Karenjo-Buste se požalio i na povredu, ali sada je sve u najboljem redu, što je Nole i potvrdio, uz osvrt na problem, sa sočivima koji je večeras imao.

''Sočiva nemaju veze, to se dešava, ali povreda je prošlost, odigrao sam četiri sata bez ikakvih problema'', naglasio je Novak i ovo je najbolja moguća vest koju je mogao da otkrije pred finalni okršaj.

Ima li šanse da ga Nadal nečim iznenadi u finalu?

''Ima, i nema. Sa jedne strane, toliko puta sam igrao protiv njega, poznajem njegovu igru dobro, u svetu tenisa smo se ubedljivo najviše sastajali. On je dobijao većinu mečeva koji su se igrali na ovom terenu.

On je ovde kod kuće, svi znamo kakav skor ima, mislim da je izgubio samo dva meča, dobio sto, neverovatan rezultat. Ali, sve je otvoreno, imam dan i po da se spremim mentalno i fizički i da dam sve od sebe za pobedu'',
zaključio je Đoković.
-
Baner 4
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke