Đoković: "Snovi se ostvaruju!"

Autor: Beta Beta
petak 12.07.2019.
18:11
Izvor: Beta

Srpski teniser Novak Djoković rekao je da je finale Vimbldona drugačije od ostalih grend slemova i da će uživati u duelu koji će se igrati u nedelju.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je finale Vimbldona drugačije od ostalih grend slemova i da će uživati u duelu koji će se igrati u nedelju.

"Ovo je turnir snova za mene, snovi se ostvaruju. Bez obzira na finale koje sam igrao na grend slemovima, igrati finale na Vimbldonu je nešto drugačije. Uživaću u svakom slučaju", rekao je Đoković posle polufinala na trećem grend slem turniru u sezoni.

Djoković se plasirao u finale Vimbldona pobedom sa 3:1 u setovima nad Robertom Bautistom Agutom.

"Morao sam ozbiljno da se potrudim. Njemu je to bilo prvo grend slem polufinale. Bez obzira na to je igrao dobro. Bio je malo nervozan u prvom setu i pravio nekarakteristične greške, ali se sredio i počeo da igra bolje. Bio sam malo stegnut. Meč je mogao da ode u drugom pravcu u trećem setu i srećan sam što sam pobedio", kazao je Djoković.

Protivnik u finalu biće mu pobednik duela izmedju Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Đoković je naveo da će gledati taj meč. Istakao je da je obožavalac duela Nadala i Federera, uz reči da ih je "sjajno gledati kako igraju".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke