Đoković zbog povrede ručnog zgloba propušta Sinsinati

Autor: Beta Beta
sreda 10.08.2016.
17:29
Izvor: Beta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće učestvovati na masters turniru u Sinsinatiju zbog povrede levog ručnog zgloba, saopštili su danas organizatori.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

"Tužni smo da objavimo da se svetski broj jedan Novak Đoković povukao sa turnira zbog problema sa levim ručnim zglobom", napisali su organizatori na zvaničnom "Tviter" nalogu turnira.

Srpski teniser je izrazio žaljenje i rekao da mu je potrebno vreme kako bi zalečio povredu ručnog zgloba.

"Suočavam se sa povredom koja je uzela danak zbog veoma gustog i aktivnog rasporeda ove godine. Odigrao sam mnogo mečeva i moram da odmorim kako bih je zalečio. Uvek imam visoka nadanja i očekivanja kada se vraćam u Sinsinati kako bih osvojio jedini Masters turnir koji mi nedostaje", navodi se u saopštenju Đokovića na zvaničnom sajtu.

Masters turnir u Sinsinatiju počinje u nedelju.

Đoković će se vratiti na teren 29. avgusta kada počinje poslednji gren slem turnir u sezoni, Ju-Es Open.

Internetom kruži fotografija koja je uslikana pre nego što je Novak izašao na teren protiv Del Potra na kojoj se vidi da je najbolji svetski teniser imao problema sa ovom povredom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 10.08.2016
17:49

Vrati se care jos jaci na US openu...

avatar
NIKE
Wednesday, 10.08.2016
17:32

Kao da ga je netko prokleo, šteta za Olimpijski turnir i Sinsinati, ali i ovako Nole je jedan od najboljih svih vremena.

avatar
maksa
Thursday, 11.08.2016
03:26

Nije ga niko prokleo...ne bih da se pravim pametan ali ne gledam tenis samo od trenutka kad se Novak pojavio...treba ljudi da shvate da nije Nole jedini na atp turu i da je jako tesko to sto je on uradio....gotovo nestvarno,lagicno je da dodje do zamora materijala i na fizickom i psihickom planu.P.S. Ko je vise gledao tenis zna kako se Argentinci bore za svoju zemlju,plus neosporan kvalitet Delpa..dobijes to sto smo dobili.A ti nasi snovi o Novakovih 20GS to pisi propalo(daj boze da me demantuje)!!!

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 11.08.2016
09:27

Zašto je šteta za Olimpijski turnir? Niti se boduje, brdo njih odustalo, aršini za svaki Savez drugačiji. Sport je izgubio smisao ovde, pošto politika radi svoje. Drago mi je što će da odmori i da se oporavi, pa da se napadne US open. Sportski pozdrav :D