Đoković: "Jedan od mojih najboljih mečeva u godini"

Autor: Mladen Heleta
petak 04.11.2022.
23:50
Izvor: Sportske.net

Muzeti počišćen u četvrtfinalu mastersa u Parizu.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Novak Đoković je rekao je da je protiv Lorenca Musetija odigrao najbolji meč na mastersu u Parizu, kao i da je to bilo jedno od njegovih najboljih izdanja u tekućoj godini.

Đoković je slavio protiv Italijana sa 2:0 u setovima i za mesto u novom finalu u Bersiju igraće protiv Stefanosa Cicipasa.

"Najbolja moja predstava ove nedelje i jedan od najboljih mečeva ove godine. Znao sam od početka kakva je taktika i šta treba da radim, to sam uradio manje-više perfektno. U prvih nekoliko gemova u drugom setu nije tako bilo, ali u ostatku meča jesam. Imao sam dobar intenzitet i nisam hteo da mu dam šansu da se vrati. Pokušavala je publika da ga podigne, ali sam to znao i zato sam morao da odgovorim i u drugom setu", izjavio je  Đoković.

Srbin brani titulu u Parizu.

"Ne znam da li sam nepobediv, ali imao sam ovde dosta uspeha i kad god se ovde vratim i samopouzdanje je veće i logično razmišljate. Volim ovde uslove u Parizu iako su drugačiji u odnosu na prošlu godinu, ali igram najbolji tenis od početka godine i nadam se da ću tako nastaviti"
, podvukao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke