Gde je pogrešio Novak?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.01.2015.
22:52
Izvor: Sportske.net

Posle današnje eliminacije u četvrtfinalu turnira u Dohi, prvi teniser sveta je dao nadu svojim rivalima da ga i na Australijan Openu mogu iznenaditi. Novak je svestan gde je grešio, verujemo da će te propuste u igri do Melburna ispraviti.

Beta/AP Photo/Osama Faisal
Beta/AP Photo/Osama Faisal

Povezane vesti

Iznenađenje dana u Dohi svakako je eliminacija Novaka Đokovića u četvrtfinalu ovog turnira, i to posle poraza od iskusnog Hrvata Iva Karlovića.

Novak je imao vođstvo u setovima, očekivalo se da u drugom setu završi posao, ali onda su ''kola krenula nizbrdo'' i Karlović je napravio preokret.

Posle meča, Đoković nije krio nezadovoljstvo svojom današnjom partijom.

''U ovakvim mečevima jedna lopta može da odluči pobednika, a upravo to je danas bio slučaj. Igrao sam previše defanzivno - umesto da raznovrsnije udaram lopticu, ja sam je samo vraćao nazad '', konstatovao je Đoković.

Podsetimo, on je danas eliminisan i u dublu, gde je nastupao u tandemu sa Filipom Krajinovićem. Bolji od njih dvojice bili su Rafa Nadal i Huan Monako.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Friday, 09.01.2015
00:00

Ovo je ipak samo priprema za ono najvaznije,bolje i sad da je izgubio da vidi da treba jos da trenira i da se sprema nego da je lagano osvojio turnir i da se opustio,sa mislima da je spreman. Da se razumijemo,naravno da bi volio da je osvojio,ali u neku ruku je i dobro sto je izgubio. IDEMO NOVACE POJACAJ TRENINGE