Haseove muke sa Đokovićem: ''Neću više ni da treniram sa njim!''

Autor: Darko Mitrović
petak 29.04.2016.
23:10
Izvor: Sportske.net

Uopšte ne sumnjamo, nije mu lako...

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Holandski teniser Robin Hase otvorio je dušu u razgovoru sa novinarima, kojima se požalio na ''probleme'' koje ikma sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Predstavnike medija su, naime, zanimala Haseova iskustva u mečevima sa najboljim igračima sveta, a on je otkrio da mu je ubedljivo najteže bilo sa Novakom Đokovićem.

I to ne samo tokom mečeva protiv njega, već i tokom zajedničkih treninga.

"Nemam ideju kako da igram protiv Đokovića! Igrao sam tri puta protiv njega i nisam imao nikakvu ideju kako da igram, bio je previše dobar.

Čak sam i trenirao sa njim ove godine, ali na treningu je bilo još gore! Odlučio sam zato da više i ne treniram sa njim, jer to nije dobro za moje samopouzdanje''
, priznaje Hase.

Sa Federerom ili Nadalom mu je već lakše...

''Rodžer ima sjajan servis, sjajan forhend, ali njegova slabija strana je bekhend. On nije loš, ali je jednostavno njegova slabija strana.

Što se tiče Rafe, teško je. Rafa igra veoma snažno i solidno, teško je pobediti ga, ali mislim da protiv njega morate da miksujete.

Nekada zakoračite u teren kod riterna, krenete na mrežu, blefirate u nekim trenucima, pokušate da uđete u njegovu glavu. To su stvari koje možete da pokušate protiv njega'',
dodao je Hase.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Saturday, 30.04.2016
01:03

Talenat i trening zajedno su nepobjedivi. Kao MJ23, Bolt, Jelena Isimbajeva, Serena Williams, Nikola Karabatić, evo imamo i Novaka - kad su u formi protiv njih se jednostavno ne može.