HIT - Kad Dejo Savićević brani Đokovića! Ova dvojica ga mnogo nerviraju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.09.2020.
10:52
Izvor: Sportske.net, Sport Light

Ni legendarni fudbaler nije ostao imun na sve što se dešava najboljem teniseru sveta.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nikad kao ove godine, Novak Đoković nije bio meta tako velikih medijskih napada.

Pre svega zbog dešavanja na ''Adrija turu'' početkom leta, a onda i zbog najnovije diskvalifikacije sa US opena. U međuvremenu, tenziju je konstantno održavao Nik Kirjos, koji je koristio bilo kakav povod da napadne Đokovića na društvenim mrežama.

Upravo Kirjos je neko ko u teniskom svetu najviše nervira i Dejana Savićevića, aktuelnog predsednika FSCG i proslavljenog fudbalera. Uz Kirjosa, pomenuo je i Vilandera u razgovoru za podkast ''Sport Light''.

''Mislim da je Đoković potcenio situaciju, i ljudi koji su mu davali informacije, da je znao šta moglo da se desi, ne bi organizovao. Otišlo je kako je otišlo, verovatno nije bilo sve spremno za tu manifestaciju. Ali da neko kritikuje Đokovića posle svega što je uradio, za Srbiju i srpski sport... Kako on reprezentuje srpski sport, to je za svako poštovanje.

Uvek se javljaju oni isti, Kejros, Kiros, neki... Nemam pojma. Onaj što pljuje Đokovića, tako sam i čuo za njega. Neki bezvezni igrač što ga non stop proziva, šta god uradi Đoković, ne valja. I onaj Vilander, koji je bio dobar igrač, sad je komentator, i on isto, stalno... pa odjednom počne da ga hvali, pa ti onda nije jasno o čemu se radi'',
objasnio je popularni Dejo.
-
Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke