Jelena Janković: ''Nisam u najboljoj formi''

Autor: Beta Beta
nedelja 07.02.2016.
15:19
Izvor: Beta

Srpska teniserka Jelena Janković priznala je danas, nakon poraza od Garbinje Muguruse u Fed kupu, da je dala sve od sebe, ali da trenutno nije u najboljoj formi.

Beta/AP Photo/Rick Rycroft
Beta/AP Photo/Rick Rycroft

Povezane vesti

"Svaki gem je bio neizvestan, dosta puta sam imala 30:0 i 15:40, nažalost mnoge sam izgubila. Treba mi snage, treba mi fizičke kondicije da izdržim sve ove napore. Trenutno nisam najbolje spremna, što se i vidi. Dala sam sve sebe, trudila sam se, ali nisam mogla da održim kontinuitet koji je bio potreban za pobedu", rekla je Janković za Radio-televiziju Srbije.

Teniska reprezentacija Srbije igraće u baražu za opstanak u Svetskoj grupi B Fed kupa, pošto je selekcija Španije danas u Kraljevu povela sa nedostižnih 3:0.

Odlučujući, treći bod u duelu prvog kola Španiji je danas donela Garbinje Mugurusa, koja je savladala Jelenu Janković u dva seta, 6:3, 6:4.

Prva dva boda Španiji su juče donele Mugurusa i Karla Suares Navaro pobedama nad Ivanom Jorović, odnosno Jelenom Janković.

Današnji meč Jelene Janković protiv Muguruse bio je njen 50. u Fed kupu.

"Obožavam da igram za svoju zemlju... Čast mi je da branim boje svoje zemlje tolike godine. Ponosna sam što sam Srpkinja... Nažalost, nismo uspeli da pobedimo ovaj put, ali biće prilike"
, navela je Janković.

Španija će, nakon ove pobede, igrati u plej-ofu za povratak u Svetsku grupu, dok Srbiju čeka borba za opstanak u B grupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
17:07

Nema veze, opet si se odazvala pozivu i dala sve od sebe, to se ceni. Jeste Ana moj Partizanovac i jeste bolja od tebe, ali ti si za nju zenski Dzordz Vasington...

avatar
Dropkick Murphys
Sunday, 07.02.2016
16:32

Jelena bar hoce da igra za Srbiju,za razliku od Ane,ali generalno govoreci,i za jednu i za drugu bi bilo bolje da vise treniraju i da se vise trude,a manje da se slikaju gole i da izigravaju dzet set.........Ako ovako nastave,vise ih niko nece ni pamtiti,poneko ce ih se setiti,ali ne kao velikih igracica,vec samo kao teniserki koje su povvremeno bile u vrhu......