Jelena o povratku i o tome kako je "sve otvoreno"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.06.2020.
19:01
Izvor: Sportske.net

Nije se zvanično oprostila.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Da li će se Jelena Janković vraćati na teren?

Uradila je to danas na egzibiciji Novaka Đokovića na Adria turu, a da li će se vratiti takmičarskim mečevima?

O tome je govorila nakon današnjeg meča miks dubla.

"Iskrena da budem nikada se nisam zvanično penzionisala, bila su razna nagađanja i sve je otvoreno. Ja sam imala veliku povredu leđa i kuburiala sam s tim duže vreme pa nisam bila aktivna i bilo mi je dosta vremena potrebno da to prebrodim i sada sam zdrava, malo sam starija, ali sam srećna što sam uopšte imala priliku da igram i što sam uzela reket u ruke i sve to zahvaljujući Novaku", rekla je Jelena Janković.

Jelena ističe da se nije družila sa reketom otkako je igrala poslednji turnir.

"Sve je otvoreno, videćemo, sve je moguće. Da vam odam tajnu ovo je bio moj prvi susret sa reketom posle dužeg vremena tako da to što ste videli danas to je posle tri godine prvi put i nisam sve zaboravila", kaže Jelena.

Kako je provela tri godine?

"Bila sam svuda, putovala, živela sam život i lečila sam se. Zadnjih godinu i po dana ili dve sam se mučila, igrala pod bolovima. Uvek sam imala veliku želju da igram uprkos bolovima i to nije bilo pametno, trebala sam više da slušam svoje telo i da stanem u momentu kada je to već uzelo maha i ja sam to sve prolongirala mislila da će proći da bih došla do stadijuma da nisam mogla da hodam i spavam. BIlo je jako teško da posle toliko godina dođem do te faze za psihu da ja to podnesem i da doživim takve okolnosti da sam stalno pod bolovima", kaže Jankovićeva.

baner 4


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.