JJ se ne plaši Španije i želi pune tribine u Kraljevu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.02.2016.
20:36
Izvor: Sportske.net

Fed Kup reprezentaciji Srbije u Kraljevu se danas priključila i Jelena Janković, naš najveći adut u ovom meču.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Dolaskom Jelene Janković atmosfera u selekciji Srbije je na još višem nivou, a naša najbolja teniserka je na današnjoj konferenciji za novinare izrazila nadu da ćemo u Kraljevu gledati pravi teniski spektakl i - pobedu Srbije.

''Nisam imala priliku da prošetam, ali sigurno je divno u Kraljevu. Slušali smo dosta od drugova iz Dejvis kup tima kako im je bilo prošle godine. Jedva čekamo da izađemo na teren.

Jako loše sam krenula u sezonu jer sam menjala nešto sa reketom, ali pre nekoliko dana sam se vratila na staro. Moram da istaknem da sam jako srećna što sam ponovo u timu, što sam sa mladim i perspektivnim igračicama kao što su njih tri.

Igramo protiv Špankinja koje jesu velika sila, ali verujem u pobedu. Oduševila sam se onim što sam videla prošle godine na TV-u kada sam gledala prenos Dejvis kup meča koji su momci igrali protiv Hrvatske.

Pozvala bih sve da dođu i da nas podrže. Obožavam da igram pred punim tribinama i nadam se da će Kraljevčani doći da nas podrže i da u nedelju zajedno slavimo. Igrala sam protiv njih, poznajem njihovu igru, ali poznaju i one moju. One su izuzetno teške protivnice, u timu imaju igračice koje su među najboljima na planeti, ali mislim da zajedništvom možemo do cilja.

Ne postoji ključ ni za uspeh ni za pobedu. Postoji samo rad. Naporan rad. Ali ako baš nešto moram da izdvojim onda će to biti zajedništvo. Nebitno je koja će od nas da donese koliko poena, važno je da na kraju slavimo'',
istakla je Jankovićeva.

Bojana Jovanovski je zadovoljna uslovima u Kraljevu i veruje da će se tamošnjoj publici predstaviti u najboljem izdanju.

''Podloga je odlična, imamo još dva-tri dana da treniramo. Mislim da će biti sve OK, jedva čekam da počne meč. Imala sam rupturu na ramenu koju sam zadobila pre Australijan Opena, i tek sam u Melburnu počela da treniram. Sada mi je bolje i probaću što bolje da se spremim za mečeve'', istakla je Bojana.

Selektorka Ječmenica veruje da će njene izabranice ući maksimalno pripremljene u dvoboj sa Špankinjama.

''Bitno mi je samo da su sve zdrave i pozitivne i što žele da izgaraju za pobedu. Ima još vremena da se dogovorimo ko će igrati u dublu, ko će izaći drugi na teren. Želim da u naredna dva dana devojke budu potpuno posvećene treningu i da se što bolje spremimo za ovaj meč'',
istakla je Ječmenica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke