JJ u finalu, Raonić šokirao Nadala!

Autor: Boris Jovanović
subota 21.03.2015.
09:06
Izvor: Sportske.net

Jelena Janković će igrati za titulu u Indijan Velsu, a Crnogorac iz Kanade spasao tri meč lopte i prvi put u karijeri savladao Nadala!

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Jelena je uspela da se vrati protiv Sabine Lisicki i plasira u finale. Srpska teniserka je rezultatom 3:6, 6:3, 6:1 dobila Nemicu i stigla do meča za titulu.

JJ je loše počela, bilo je mnogo nervoze na obe strane, izgubljeni servisi su se nizali i u drugom setu, ali je Srpkinja uspela da izjednači. Posle toga je oduvala rivalku.

Za titulu će se boriti protiv Simone Halep kojoj je povređena Serena Vilijams predala polufinale.

Recimo i da je za Jelenu koja je 21. teniserka sveta već slavila u Kaliforniji i to 2010. Protiv Halep je izgubila tri od četiri meča, jedini je dobila pre pet godina na US Openu, davno pre nego što je Rumunka eksplodirala u VTA turu.

U svakom slučaju, Janković je napravila već veliki rezultat, videćemo može li do 14. titule u karijeri.

Kompletirano je polufinale, Miloš Raonić je preživeo protiv Nadala, iako je izgubio prvi set i igraće protiv Federera za finale. Crnogorac je slavio 4:6, 7:6, 7:5, u drugom setu je bilo dramatično 12:10 za Raonića koji je zatim osvojio i brejk u trećem setu i konačno stigao do prve pobede protiv Nadala u šest pokušaja

Raonić inače šesti nosilac je spasao tri meč lopte u taj brejku drugog seta, igra protiv Federera, u prvom polufinalu, večeras od 19 časova sastaće se Đoković i Endi Marej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke