Kakav dan u Sinsinatiju - Pobedila i Ana!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.08.2015.
23:20
Izvor: Sportske.net

Stopostotan učinak srpskih predstavnika u današnjim mečevima na turniru u Sinsinatiju!

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Bilo je dosta drame danas, ali što je najvažnije, sve sa srećnim krajem za naše tenisere i teniserke!

Podsetimo, počelo je pobedom Nenada Zimonjića i Marsina Matkovskog u dubl konkurenciji, zatim je Novak Đoković posle dosta oscilacija uspeo da savlada Belgijanca Gofana, da bi onda i Jelena Janković izborila plasman u četvrtfinale, posle velike borbe sa Čehinjom Pliskovom.

Za kraj uspešnog dana, večeras je trijumfovala i Ana Ivanović, koja je uspela da napravi preokret protiv Amerikanke Sloan Stivens i na kraju trijumfuje sa 2-1, po setovima 2-6, 6-4, 6-1, za plasman u četvrtfinale!

Ana je loše ušla u večerašnji meč. Dozvolila je rivalki da u prvom setu povede sa 4-0, posle čega do kraja seta nije mogla da se vrati u igru.

Drugi set je doneo veliku borbu, igralo se gem za gem, a onda, u desetom gemu, Ana pravi ključni brejk, dobija ovaj set sa 6-4, a ujedno stiče i veliko samopouzdanje koje je demonstrirala u trećem, odlučujućem setu.

Nastavila je Ana u tom stilu, osvajala gem za gemom, povela sa 4-0 i do kraja rutinski završila posao.

A u četvrtfinalu Anu čeka najteža moguća rivalka - Serena Vilijams! Međutim, ako je Belinda Benčić mogla da je savlada prošle sedmice, zašto i Ana ne bi ponovila nešto slično...



 



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke