Kako će Zverev protiv ovakvog Đokovića?

Autor: Sportske Net
subota 20.11.2021.
10:30
Izvor: Sportske.net

Čeka se da Novak unervozi i umori?

 EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Brat i trener Aleksandra Zvereva Miša, govorio je o njejgovom narednom protivniku Novaku Đokoviću. On je istakao da je za pobedu nad prvim teniserom sveta potrebno igrati približno na isti način kao i on. 

"Za pobedu nad Đokovićem potrebno je igrati savršeno, ali i tako da se Đoković oseća neprijatno na terenu. Zato što Novak uvek pronađe način da uništi i savršen tenis rivala – dobar primer je Rodžer Federer“, kazao je Miša Zverev i dodao:

Na neki način, moraš da igraš slično kao Novak, da ga teniski iritiraš i da slomiš njegov ritam – uvek moraš da uradiš nešto što on ne očekuje i što ne čeka“.

Đoković i Zverev danas igraju polufinalni meč završnog turnira u Torinu.

"Saša treba da nastoji da se igra dug i iscrpljujući meč, da se Đoković možda malo umori i unervozi. Nikada se ne zna šta može da se desi, ali biće vrlo teško doći do pobede“.

Iako će ovo biti veliki izazov za nemačkog tenisera, Miša veruje u trijumf svog brata. 

"Sedam godina je Novak završio kao broj jedan, osvojio dvadeset slemova. Nije pokazao mnogo slabosti u poslednjih petnaest godina. Ipak, i on je ljudsko biće, kao i svi drugi, mogu se učiniti neke stvari kako bismo ga naterali na greške u određenim trenucima“, zaključuje Miša Zverev.

Ovaj meč na programu je večeras od 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke