Ljudi, poslušajte Novaka! Ponovo se oglasio, a poslednja rečenica nas posebno raduje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.09.2020.
09:44
Izvor: Sportske.net

Sve je otišlo predaleko, morao je da reaguje.

EPA-EFE/JASON SZENES
EPA-EFE/JASON SZENES

Povezane vesti

Diskvalifikacija Novaka Đokovića sa US opena izazvala je burne reakcije - od onih koji ga svim srcem podržavaju, do onih koji ga osuđuju i kritikuju.

Međutim, problem je što je podrška Novaku počela da se svodi na ''lavinu'' uvreda kojoj je izložena linijski sudija, pogođena lopicom od strane našeg tenisera u finišu prvog seta.

Zbog toga se Đoković ponovo oglasio na Instagramu, zamolio sve svoje navijače da ne vređaju pomenutu gospođu, ali na kraju je poručio i nešto čemu se svi radujemo - Novak stiže u Evropu, na Rolan Garos!

''Dragi navijači, hvala vam na svim vašim pozitivnim porukama. Molim vas takođe upamtite da je linijskom sudiji, koju je loptica pogodila, takođe potrebna naša podrška.

Ona nije uradila ništa loše. Molim vas da je podržite. Od ovih trenutaka jačamo i uzdižemo se iznad. Delim ljubav sa svima. Evropo, stižem!'', napisao je Novak.
-
Baner 3
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Tuesday, 08.09.2020
12:18

Nole sam si Kriv za ovo sto Ti se desava.....Vrlo dobro si morao da znas da ce pre ili posle da Te nagaze....pa su iskoristili Tvoju Nepaznju...Namontirali tesko Povredjenu Osobu! Ko sa Decom spava Popisan se Budi. Shvati vec jednom da te nikada nece Voleti.......A i ko ih Je...e!

avatar
The_Matrix
Tuesday, 08.09.2020
11:25

kao da je raketa pogodila

avatar
Misosesic
Tuesday, 08.09.2020
11:19

Jeb... te ljubav vise.