Luda zamisao Florentina Pereza - Đoković pred 81.000 ljudi!?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 15.03.2021.
10:50
Izvor: Sportske.net

Sve zavisi od Federera.

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Dvojica teniskih asova Novak Đoković i Rafael Nadal mogli bi u budućnosti da odigraju egzibicioni meč na novom stadionu "Santijago Bernabeu" pred čak 81.000 navijača.

Veliki problem mogla bi da predstavlja aktuelna pandemija virusa COVID-19, koja ne dozvoljava okupljanje publike, ali bi kada se steknu uslovi ova zamisao mogla da se pretvori u delo.

Stadion Real Madrida se trenutno renovira, a ne postoji bolji uvod u novo poglavlje veličanstvenog zdanja od teniskog spektakla u najavi.

Prema navodima medija u Španiji, ovu ideju inicirao je predsednik kraljevskog kluba Florentino Perez, čija početna zamisao da snage odmere Nadal i Rodžer Federer.

Međutim, dodaje se da u slučaju da Federer ne bude u mogućnosti da se odazove pozivu, Đoković bi mogao da "uskoči" i bude deo najvećeg teniskog spektakla.

Ukoliko Đoković dobije priliku da se nadmeće sa Nadalom nema sumnje da će biti oboren rekord po broju gledalaca koji su prisustvovali jednom egzibicionom meču, koji trenutno drže Federer i Nadal, koji su igrali pred 50.000 ljudi u Južnoj Americi.

"Santijago Bernabeu" će biti renoviran tek u septembru 2022. godine, a do tada se nadamo da će i pandemija biti prošlost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke