Majami - Žreb razdvojio Novaka i Rodžera, klasik moguć tek u finalu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.03.2019.
22:29
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković saznao je ko su mu potencijalni rivali na startu Mastersa u Majamiju i kako izgleda projektovani niz na putu do eventualnog finala.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Žrebom u Majamiju određeni su parovi prvog kola drugog ovosezonskog Mastersa.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković određen je za prvog nosioca i sa takvim statusom preskače prvo kolo, dok ga u drugom čeka bolji iz duela Bernarda Tomića i Tomaša Berdiha.

Ukoliko uspešno savlada prvu prepreku Đokovića bi u trećem kolu mogao da sačeka Džon Milman ili bolji iz duela Petera Gojovčika i Federika Delbonisa.

U gornjem delu "kostura" nalaze se Kei Nišikori, Nik Kirjos, Žil Simon, Gael Monfis, Dominik Tim, Roberto Bautista Agut, Miloš Raonić, Džon Izner... Rafael Nadal zbog povrede neće igrati u Majamiju, a Đoković na Federera ne može pre finala.

Janko Tipsarević će u prvom kolu igrati protiv Amerikanca Bredlija Klana, Filip Krajinović se sastaje sa Pjerom Erberom, Miomir Kecmanović sa Ernestsom Gulbisom, dok Dušan Lajović još uvek čeka na ime prvog protivnika.

Masters u Majamiju igra se od 20. do 31. marta, a ukupan nagradni fond iznosi 9.314.875 dolara. Titulu brani Džon Izner koji je u prošlosezonskom finalu savladao Aleksandra Zvereva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke