Maša "ucenjena" - U Rio samo ako igra za reprezentaciju!

Autor: Beta Beta
utorak 26.01.2016.
20:17
Izvor: Beta

Predsednik Ruske teniske federacije Šamil Tarpišev rekao je danas da Marija Šarapova neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru ukoliko ne zaigra u Fed kupu.

BETA/AP Photo/Petr David Josek
BETA/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Najbolja ruska teniserka, koja je danas u četvrtfinalu Australijan opena doživela 18. uzastopni poraz od Serene Vilijams, najavila je nakon tog meča mogućnost da neće igrati za reprezentaciju u meču prvog kola Svetske grupe 1 Fed kupa, u kojem će Rusija ugostiti Holandiju.

"Ići ću u Moskvu, biću deo ekipe, ali mislim da neću igrati", rekla je Šarapova i istakla da je glavni razlog takve odluke povreda.

"Moram da lečim podlakticu. To je sada najvažnije. Verovatno neću igrati do Indijan Velsa", najavila je Ruskinja.

Selektorka Rusije Anastasija Miškina, osim Šarapove, na raspolaganju ima Svetlanu Kuznjecovu, Anastasiju Pavljučenkovu i Ekaterinu Makarovu, što bi trebalo da bude dovoljno za pobedu.

Međutim, izjava Šarapove razbesnela je bivšeg selektora, a sada predsednika Teniskog saveza Rusije Šamila Tarpiševa, koji joj je poslao jasnu poruku.

"Pravila su jasna. Ako Šarapova želi da igra na Olimpijskim igrama, mora da igra za Rusiju u Fed kupu, protiv Holandije ili u sledećem meču, ako prodjemo. Ako ne igra protiv Holandije, a mi izgubimo meč, neće ići na Olimpijske igre", rekao je on, prenela je Hina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
hristo72
Tuesday, 26.01.2016
22:12

Tako se radi u ozbiljnim zemljama. A nasa manekenka izbegava da igra za reprezentaciju jer ima plan da na svakom turniru ispadne u prvom kolu. Bruka!!!

avatar
cholic
Wednesday, 27.01.2016
12:17

Decko joj je svajni, nemoj da se sprdamo..

avatar
Wednesday, 27.01.2016
16:58

Ni pod tačkom razno je ne puštati na OI...