Nadal posle trijumfa nad Đokovićem: ''Ne mogu biti srećniji!''

Autor: Beta Beta
subota 13.05.2017.
21:38
Izvor: Beta

Španac ponosno ističe koliko mu znači današnja pobeda nad Đokovićem.

EPA/KIKO HUESCA
EPA/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Španski teniser Rafael Nadal prekinuo je danas niz od sedam uzastopnih mečeva bez pobede protiv Novaka Đokovića, a nakon trijumfa nad srpskim teniserom u polufinalu mastera u Madridu rekao je da ne može da bude srećniji.

"Ne mogu biti srećniji. Mnogo mi znači što sam stigao do finala ovde u Madridu. Bio je ovo važan meč za mene, jer je značilo da nastavljam u dobrom ritmu u kom sam poslednjih nekoliko meseci. Znao sam da moram dobro da odigram. Tačno je da sam napravio i neke greške, ali borio sam se do kraja", rekao je Nadal.

Nadal je danas pobedio Đokovića sa 6:2, 6:4 i plasirao se u finale mastersa u Madridu gde ga čeka pobednik drugog polufinala u kom se sastaju Dominik Tim i Pablo Kuevas.

Ovo je bila prva pobeda Nadala nad Đokovićem od finala Rolan Garosa 2014. godine. Nadal je pre današnjeg meča izgubio 15 uzastopnih setova od Djokovića, a osvojio je samo jedan set u 12 mečeva za poslednje četiri godine.

Četvorostruki šampion Madrida će sutra igrati svoje osmo finale u glavnom gradu Španije, a prvo od 2015. godine kada je poražen od Britanca Endija Mareja. Poslednji put titulu u Madridu osvojio je 2014.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hajduk United
Sunday, 14.05.2017
11:23

Neznam baš da je Nole na onoj razini od prije bili ga uspia dobit

avatar
Burazer
Saturday, 13.05.2017
22:38

Zao mi je Noleta, trebao je da se povuce iz tenisa dok je bio prvi, ovako se samo bruka...