Ništa od novog susreta Novaka i Delpa, Vavrinka u polufinalu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.09.2016.
09:27
Izvor: Sportske.net

Poznat je i drugi polufinalni par na US Openu.

Beta/AP Photo/Don Ryan
Beta/AP Photo/Don Ryan

Povezane vesti

Posle Novaka Đokovića i Gaela Monfisa koji su dan ranije osigurali plasman u polufinale, i koji će se međusobno boriti za mesto u finalu, drugi polufinalni par činiće Kei Nišikori i Stanislas Vavrinka.

Raniije smo izvestili o velikoj pobedi Nišikorija nad Endijem Marejem, opširnije čitajte OVDE, a rano jutros po našem vremenu, Vavrinka je bio bolji od zahuktalog Argentinca Huan Martina del Potra.

Švajcarac je slavio u četiri seta, rezultatom 3:1, po setovima 7:6 (7:5), 4:6, 6:3 i 6:2, posle tri sata i 17 minuta igre.

Potpuno ravnopravna borba trajala je do finiša trećeg seta, kada je vavrinka napravio brejk za vođstvo od 5:3, posle čega je tu prednost pretvorio i u vođstvo od 2:1 u setovima.

Od tog trenutka, Del Potro kao da se predao, pa je Vavrinka već na startu četvrtog seta napravio još dva brejka za vođstvo od 4:0, a onda rutinski završio posao.

Prema tome, Novak Đoković će morati da sačeka neku drugu priliku da se revanšira Argentincu za bolni poraz u prvom kolu Olimpijskih igara u Riju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 08.09.2016
09:45

Ipak je bolniji poraz od Vavrinke u Parizu, bolje da se njemu revansira za to.