Ništa od polufinala, Lajović ispao od 152. na ATP listi!

Autor: Darko Mitrović
petak 23.07.2021.
20:48
Izvor: Sportske.net

Neočekivan poraz našeg tenisera.

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Turnir u hrvatskom Umagu polako ulazi u samu završnicu, ali tamo nećemo gledati Dušana Lajovića koji je večeras zaustavljen u četvrtfinalu.

Srpski teniser je prilično ubedljivo poražen od 152. igrača na ATP listi, nemačkog tenisera Danijela Altmajera rezultatom 2:0, po setovima 6:2 i 6:4.

Lajović je loše započeo meč, odmah je dozvolio brejk rivalu koji je potom poveo sa 3:0 i uspešno održavao prednost, da bi u finišu seta Altmajer napravio još jedan brejk za konačnih 6:2 u prvom setu.

U drugom se vodila ravnopravna borba u prvih šest gemova, a onda Lajović pravi brejk za vođstvo od 4:3 i tada se činilo da naš teniser grabi ka izjednačenju u setovima. Ali, umesto toga on je potpuno stao, Altmajer dobija naredna tri gema, od toga dva na Lajovićev servis i ''overava vizu'' za polufinale.

Altmajer će u polufinalu igrati protiv četvrtog nosioca, iskusnog Francuza Rišara Gaskea, a mi večeras imamo još jednog srpskog aduta, Filipa Krajinovića koji se u 21 čas sastaje sa Špancem Alkarazom u četvrtfinalu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke