Nole obukao dres Srbije i progovorio o problemima i ''uvrnutom osećaju''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.01.2021.
11:48
Izvor: Sportske.net

Da li je uspeo da ih reši?

EPA-EFE/KELLY BARNES
EPA-EFE/KELLY BARNES

Povezane vesti

Vest koja je i iznenadila i zabrinula sve navijače Novaka Đokovića je da, tek što je izašao iz 14-dnevnog karantina, ima problema sa žuljevima, zbog čega je jedan set na egzibiciji u Adelejdu prepustio Filipu Krajinoviću.

Međutim, nisu ga mučili samo žuljevi na rukama, bilo ih je i na stopalima.

''Menjao sam tokom današnjeg treninga nekoliko pari patika da bih video koje mi najviše odgovaraju. Sve oko oko žuljeva je sada dobro'', potvrdio je Novak u razgovoru sa novinarima pred početak ATP kupa, gde će ponovo braniti boje Srbije.

Uželeo se publike i navijača, u Australiji ponovo ima tu još uvek retku priliku os početka pandemije da nastupa pred punim tribinama.

''Znate, na ovom nivou karijere, kada igram više od 15 godina profesionalno, mislim da je jedna od najjačih snaga motivacije i inspiracije koja te pokreće, igranje pred publikom. Osećanje energije i razmene sa navijačima, strasti, a igrati bez njih…

Kraj prošle sezone nije bio lak. U Beču je bilo malo navijača, ograničen kapacitet, ali stvarno je uvrnut osećaj igrati bez navijača. Naravno, bolje je imati turnir i ovako, nego da ga ne bude uopšte. Omogućava se mnogim teniserima da igraju sport koji vole i od kog žive'', objasnio je Đoković.

-

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke