Nole ''oduvao'' i Monfisa! Sledeći...?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.10.2014.
23:38
Izvor: Sportske.net

Prvi teniser sveta izborio plasman u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto je večeras savladao ljubimca domaćih navijača Gaela Monfisa!

Beta/AP Photo/Jacques Brinon
Beta/AP Photo/Jacques Brinon

Povezane vesti

Nova pobeda Novaka Đokovića u Parizu! U meču drugog kola, naš najbolji teniser je večeras savladao francuskog predstavnika Gaela Monfisa sa 2-0, po setovima 6-3 i 7-6 (7-2).

Jedan sat i 34 minuta trajao je ovaj meč, a Novak je večerašnjim trijumfom samo produžio niz nepobedivosti u duelčima sa Monfisom - 11 mečeva, 11 pobeda!

U prvom setu, presudio je Novakov brejk već u drugom gemu, poveo je naš teniser zatim i sa 3-0 i do kraja seta rutinski zadržao stečenu prednost.

Drugi set je bio znatno neizvesniji. Đoković je ponovo prvi stigao do brejka, ali je Monfis ovog puta odmah uzvratio, za izjednačenje na 2-2.

Neizvesno je biolo do samog kraja, igralo se gem za gem, da bi u taj-brejku Đoković pojačao ritam i sa 7-2 u poenima priveo ovaj meč kraju.

Novak se tako plasirao u četvrtfinale, a tamo ga očekuje duel sa starim rivalom Endijem Marejem, koji je ranije danas bio bolji od Grigora Dimitrova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke