Nole: ''Poseban je osećaj igrati u Monte Karlu''

Autor: Beta Beta
sreda 15.04.2015.
00:22
Izvor: Beta

Najbolji teniser sveta zadovoljan zbog uspešnog starta na turniru u Monte Karlu.

Beta/AP Photo/J Pat Carter
Beta/AP Photo/J Pat Carter

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan igrom i današnjom pobedom protiv Španca Alberta Ramosa Viljonasa u svom prvom meču na šljaci ove sezone, na Mastersu u Monte Karlu.

"Osećao sam se veoma dobro. Prikazao sam dobru igru s obzirom na to da dugo nisam igrao na šljaci ali i na protivnika, koji je specijalista za šljaku. Pobedio sam u dva seta. Iz današnjeg duela mogu da izvučem samo pozitivne stvari", rekao je Đoković.

Đoković se danas plasrao u treće kolo Mastersa u Monte Karlu pošto je pobedio Alberta Ramosa Viljonasa sa 6:1, 6:4.

Prvi teniser sveta bio je slobodan u prvom kolu, a u osmini finala igraće protiv Austrijanca Andreasa Hajder Maurera, koji je pobedio Australijanca Bernarda Tomića sa 6:7, 7:6, 7:5.

Đoković je rekao da voli da igra u Monte Karlu, pošto u tom gradu živi.

"Provodim mnogo vremena u Monte Karlu, tu živim, treniram na ovim terenima, na tvrdoj podlozi i na šljaci. Poznajem ljude koji održavaju terene, prijatelji smo i zaista je poseban osećaj igrati tu. Pokušavam da uživam i videćemo dokle ću stići", rekao je Đoković.

Đoković pokušava da osvoji drugu titulu u Montekarlu, posle pobede 2013. godine. U finalu je igrao 2009. i 2012. godine i oba puta je izgubio od Rafaela Nadala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke