Nole zbrisao Monfisa, ali šampion je - Ana!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.12.2014.
21:19
Izvor: Sportske.net

Današnjim mečevima u Dubaiju, stavljena je tačka na ovogodišnju tenisku ''Premijer ligu'' (IPTL). Titula je pripala ekipi ''Indijskih asova'', na čelu sa Rodžerom Federerom i našom Anom Ivanović.

Twitter, IPTL
Twitter, IPTL

Povezane vesti

Egzibiciono takmičenje pompeznog naziva, sa izvanrednim nagradnim fondom za sve učesnike, koji su se odrekli dobrog dela jesenjeg odmora, danas je okončano u Dubaiju.

U poslednjim mečevima, Manila Maveriks je savladala Singapur Slamerse sa 30-15, dok su UAE Rojalsi, na čelu sa našim Novakom Đokovićem, savladali ''Indijske asove'' sa 29-15.

Ali, u ukupnom plasmanu, posle takmičenja u Manili, Singapuru, Delhiju i Dubaiju, šampionsku titulu je osvojila ekipa ''Indijskih asova''.

Na čelu ovog tima je bio Rodžer Federer, a uz njega su tituli doprineli i Ana Ivanović, Sanja Mirza, Gael Monfis, Fabris Santoro i Rohan Bopana.

A kad su u pitanju današnji mečevi u Dubaiju, stopostotan učinak naših igrača. Novak Đoković je sa 6-0 deklasirao Monfisa, Ana Ivanović je bila bolja od Kristine Mladenović sa 6-5 (8-7), a Nenad Zimonjić je trijumfovao i u muškom dublu i u miks dublu.

U tandemu sa Đokovićem, Zimonjić je slavio protiv Bopane i Monfisa sa 6-2, a u miksu sa Kristinom Mladenović, istim rezultatom je bio bolji od Bopane i Mirze.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke