Novak: ''Dva puta su mi menjali raspored''

Autor: Beta Beta
nedelja 29.05.2016.
00:10
Izvor: Beta

Srpski teniser Novak Djoković rekao je da je zadovoljan igrom u današnjoj pobedi nad Aljažom Bedeneom i istakao da mu je posebno drago što je meč večeras završen i nije prekinut zbog mraka.

Beta/Michel Euler
Beta/Michel Euler

Povezane vesti

Đoković se plasirao u osminu finala Rolan Garosa, pošto je ubedljivo u tri seta pobedio Aljaža Bedena.

"Uspeo sam da završim večeras, što mi je bilo jako bitno, jer je bilo mnogo kasno. Nisam znao do kojeg vremena možemo da igramo, a posle 9.15 je prilično mračno. Drago mi je što su organizatori dozvolili da završim večeras", rekao je Djoković novinarima u Parizu.

"Odigrao sam do sada najbolji meč na turniru, zadovoljan sam nastupom. Bilo je mnogo neiskorišćenih brejk lopti, dozvolio sam protivniku da se vrati u meč. Ima manje tih situacija nego u drugom kolu, ali se nadam da će iščežavati", kazao je najbolji teniser sveta.

Protivnik u narednoj rundi biće mu Roberto Bautista-Agut.

"Idem korak po korak, veoma je nezgodan igrač. Odigrao je kvalitetno protiv Čorića, što je vredno pažnje. On je jedan od igrača koji drži visok nivo i kontinuitet rezultata. Znam kako treba da igram, ne smem da mu dajem puno vremena, pa ću se truditi da budem što agresivniji", rekao je Đoković.

On je kazao da se na ovogodišnjem Rolan Garosu dešavaju čudne stvari.

"Dva puta su mi menjali raspored, bilo je mnogo neočekivanih i čudnih situacija na turniru. Olazak Rafaela Nadala, Congina predaja, što nije bilo predvidivo i što ljubiteljima tenisa i organizatorima ne prija", kazao je Đoković.

Đoković je grupu srpskih novinara u Parizu zamolio da im da kratku izjavu jer je želeo da ode kod fizioterapeuta, ali i pogleda ostatak finala fudbalske Lige šampiona između Reala i Atletika.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke