Novak očekivao više od Mareja...

Autor: Beta Beta
subota 21.03.2015.
22:21
Izvor: Beta

Posle trijumfa u polufinalu Indijan Velsa, Novak Đoković priznao da je do pobede došao znatno lakše nego što je mogao da pretpostavi.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je posle plasmana u finale Masters turinira u Indijan Velsu da njegov današnji protivnik Britanac Endi Marej nije bio na prepoznatljivom nivou igre.

"Danas Mareju nije bio dan, nije bio na svom nivou. Pravio je mnogo neizuđenih grešaka i procenat ubačenog prvog servisa mu je izuzetno nizak", kazao je Đoković, a prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Đoković je danas u polufinalu savladao Mareja sa 2:0, u setovima 6:2, 6:3.

"Nadao sam se da ću meč početi dobro i da ću se od samog početka prijatno osećati na terenu. Tako je i bilo. U oba seta sam na početku dolazio do ključnih brejkova, pa je on morao da 'juri' rezultat", kazao je prvi teniser sveta.

"Očekivao sam borbu, jer je to uvek slučaj kad igram s njim, ali nije uspeo da održi nivo koji je želeo", dodao je Đoković, a prenosi Frans pres (AFP).

Đoković, koji brani titulu u Indijan Velsu, u svom petom finalu ovog turnira, igraće sutra protiv boljeg iz drugog večerašnjeg polufinala, izmedju švajcarca Rodžera Federera i Kanadjanina Miloša Raonića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke