Novak oduševljen i pored poraza, ali ostaje gorak ukus zbog Crne Gore...

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 14.06.2020.
08:45
Izvor: Sportske.net

Organizacija turnira moraće da menja plan.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Beograd je sinoć mogao da uživa u pravom teniskom spektaklu u okviru drugog kola "Adria Tour-a".

U meču koji je završen oko ponoći Filip Krajinović savladao je najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića posle preokreta 2:1.

"Pre svega moram da kažem da sam oduševljen današnjim danom, zahvalan za priliku da igram lično i vidim sve naše najbolje tenisere i neke od najboljih svetskih kako igraju u Beogradu. Mislim da je atmosfera iz meča u meč bila bolja i ovo je bilo fenomenalno. Sada je prošla ponoć i veći deo publike je ostao na stadionu. To pokazuje koliko je interesovanje za tenis i koliko ljudi poznaju tenis i vole ga. Dobro se sećam svojih nastupa na Serbia Openu, prvo sam predao Filipu a 2012. nisam igrao. Žao mi je što nemamo turnir te klase i zaslužujemo ga. Kad se uzme u obzir sve što smo postigli u muškom i ženskom tenisu, trebalo je da imamo po jedan i muški i ženski turnir na najvišem nivou. Da li ovde ili negde drugde, to nije važno", rekao je Đoković nakon meča.

On je otkrio da se turnir neće održati u Crnoj Gori, kako je bilo planirano.

Krivo mi je, potrudili smo se da se to ostvari, nažalost nije i nema šta, okrećemo novu stranicu. Imamo nekoliko alternativnih opcija i lokacija koje ne bih imenovao. Saznaćete narednih dana i nemamo puno vremena. Ako želimo turnir treće nedelje i već sutra će se znati koja je to lokacija i na koji način će se izvesti."

U trećem kolu Novak će igrati protiv Aleksandra Zvereva, dok se u srpskom okršaju sastaju Filip Krajinović i Viktor Troicki.

baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke