Novak poslao moćnu poruku iz Hrvatske, Rodžeru i Rafi se neće dopasti!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.06.2020.
22:26
Izvor: Sportske.net, index.hr

To je ono što želimo da čujemo od najboljeg tenisera sveta.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas da je Novak Đoković doputovao u Zadar, gde će organizovati drugi vikend ''Adria Tour-a'', posle uspešnog starta u Beogradu.

U Zadru je odlično dočekan, uz veliko interesovanje i tamošnjih novinara, pa je večeras govorio i za Novu TV.

Ono što je privuklo našu najveću pažnju iz tog razgovora jeste onaj deo kada je govorio o svojim ambicijama do kraja sezone.

Utisak je da Nole nikada kao sada nije bio toliko samouveren i odlučan da ostvari istorijski cilj - da nadmaši i Nadala i Federera po broju Gren Slem turnira, i ne samo to!

''Ne krijem da želim da postanem najveći teniser u istoriji. Moja ambicija, želja i cilj je da oborim te rekorde. Za najduži broj 1 na svetu i po broju osvojenih Gren Slem turnira. To su dva teniska Mont Everesta u smislu uspeha i dostignuća. Videćemo. Radim na tome.

Nisam više u trećoj deceniji, ušao sam u četvrtu, tako da u nekim sportskim merilima nisam više mlad i polako ulazim u poslednju trećinu svoje karijere. Ne razmišljam o kraju, ne razmišljam kada bi to moglo biti, ja se dobro osećam i pre svega volim ovaj sport", istakao je Đoković, a prenosi ''Index''.
-
Baner

Naravno, novinare je zanimao i njegv odnos sa Goranom Ivaniševićem, istakao je da se sa njim odlično snaže i privatno i profesionalno i da je to preduslov za vrhunske rezultate, a ono što je Novaka iznenadilo je informacija da je i Luka Modrić iz Zadra.

''S Lukom sam se čuo početkom godine i pričali smo o nekim događajima koje bismo mogli zajedno organizovati. On je izuzetno dobar momak i jedan od najboljih fudbalera na svetu. Stvarno nisam znao da je iz Zadra i moraću ga nazvati da mi nešto preporuči. Nadam se da ću jednom prilikom moći s njim da provedem malo vremena u njegovom gradu'', konstatovao je Đoković.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke