Novak uzalud čekao - Meč odložen za utorak!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.07.2017.
21:44
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković danas neće izlaziti na teren pošto je odlučeno da njegov meč osmine finala sa Adrijanom Manarinom bude odložen za utorak.

Epa/Aeltc/Joe Toth
Epa/Aeltc/Joe Toth

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uzalud je čekao svoj meč osmine finala na Vimbldonu pošto je na kraju dana odlučeno da on bude odložen za utorak.

Odluka organizatora trećeg Grend slema sezone da Novak Đoković i Adrian Manarino svoj meč odigraju na terenu broj jedan bila je prilično diskutabilna, a nije da su se na kraju dana potrudili da "ispeglaju" čitav slučaj.

Zbog činjenice da je duel Rafaela Nadala i Žila Milera trajao gotovo pet sati i da je završen nešto pre 21 čas po lokalnom vremenu, organizatori su odlučili da Đoković i Manarino svoj meč osmine finala igraju u utorak.

Jasno je da na dužinu meča Nadala i Milera nije moglo da se utiče ali je zanimljivo da je centralni teren bio slobodan još oko 20 časova po srednjeevropskom vremenu ali organizatori nisu hteli da Novakov meč prebace tamo.

To znači da ćemo najboljeg srpskog tenisera gledati u utorak i to nešto ranije pošto će Novak i Manarino otvoriti program na terenu broj jedan. Meč je zakazan za 12 časova po lokalnom, odnosno od 13 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke