Novak uzvratio novinarima: ''Gde ste čuli da je Pepe Imaz guru?!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.11.2016.
10:00
Izvor: Sportske.net

Uoči turnira u Parizu, to je bila jedna od zapaženijih tema u medijima širom sveta...

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Ipak, posle jučerašnjeg trijumfa u drugom kolu ovog turnira, Novak Đoković je iskoristio priliku da otkloni sve dileme i prekine dalje spekulacije o čoveku koji je u Parizu na čelu njegovog tima, u odsustvu trenera Borisa Bekera i Marijana Vajde.

''Pre svega, ne znam gde ste čuli da je on guru?! On je u tenisu ceo svoj život i dargo mi je što je došao ove nedelje, zajedno sa mojim bratom Markom, da bude uz mene i da radi sa mnom'', istakao je Novak.

Najbolji teniser sveta je podsetio da je Imaz već nekoliko godina deo njegovog tima i onda još jednom, jasno i glasno poručio da Pepe NIJE guru.

''Ne želim da ulazim u detalje, nema smisla. Cela ova priča je meni smešna, na kraju dana ljudi mogu da kažu šta god hoće, ali neću dati više prostora spekulacijama.

Znam da pojedini mediji pokušavaju da naprave priču da je on gur, ali nije. On je ovde sa mnom, deo je mog trenerskog tima i to je to'',
zaključio je Đoković.

Podsetimo, Novak je juče u dva seta savladao Žila Milera, rezultatom 6:3 i 6:4, a u trećem kolu rival će mu biti Bugarin Grigor Dimitrov.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke