Novakov današnji protivnik: "Samo tako nastavi, bićeš opet na vrhu!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 01.06.2018.
18:00
Izvor: Sportske.net

Lepe reči nakon današnjeg meča koje je izrekao poraženi Agut.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Roberto Bautista Agut je istakao da je zadovoljan načinom na koji je odigrao meč protiv Novaka Đokovića i da mu je uvek zadovoljstvo da igra protiv takvog šampiona.

"Smatram da sam igrao sjajno i da sam bio na istom nivou kao i Novak. Imao sam šanse u trećem setu, ali nisam uspeo da ih iskoristim. Kada igrate protiv šampiona kakav je Novak, ne dobijate mnogo takvih prilika tokom meča", rekao je Agut.

Novak je danas slavio sa 3:1 u setovima nakon velike borbe u drugom i trećem setu.

"On je šampion, jedan od najboljih tenisera u istoriji. I naravno, ako nastavi toliko da se bori, biće ponovo na vrhu. Na kraju duela mi uvek uputi lepe reči, za mene je zadovoljstvo da igram protiv njega", rekao je on.

Novak naredni meč igra protiv Fernanda Verdaska.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Saturday, 02.06.2018
15:44

Koliko god Novaka osporavali i zamerali mu ovo ili ono,a interesantno je da su Srbi generalno daleko kriticniji prema svojima,nego sto je to ostatak sveta,mora se priznati da je Djokovic jedan veliki gospodin..Deluje da se polako vraca u vrh.Tesko je reci da li moze bas na sam vrh,ali u prvih 5 bi trebalo da se vrati..Ako je pobedio Aguta,stvarno bi bilo bezveze da izgubi od Verdaska..

avatar
prike
Friday, 01.06.2018
18:07

Decko je izludeo od udaranaja.