Novakov šou u Adelajdu - otkazao nastup, pa oduševio navijače!

Autor: Ivan Cvetković
petak 29.01.2021.
08:45
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv potez najboljeg tenisera sveta.

EPA-EFE/KELLY BARNES
EPA-EFE/KELLY BARNES

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odigrao je svoj prvi meč u 2021. godini, verovatno i najneobičniji u svojoj karijeri.

Naime, Novak je neposredno pred početak egzibicije u Adelajdu koja je usklopu priprema za Australijan open otkazao svoj nastup zbog žuljeva i lakše povrede zgloba, pa je na njegovo mesto protiv Janika Sinera uskočio Filip Krajinović.

Prvi set je Srbin dobio sa 6:3, a onda se pravo niotkuda pojavio Đoković koji je "preuzeo" reket od Krajinovića i odigrao drugi set, što je oduševilo navijače.

U njemu rezultat je bio isti, 6:3 za srpkog tenisera, ali ovoga puta za Novaka

"Izvinjavam se što nisam od početka bio na terenu, morao sam na tretman kod mog fizioterapetua. Nije mi bilo lako da igram, ali to je deo onoga što radim. Profesionalac sam, naučio sam da se nosim sa bolom. Pitanje je samo da li je taj bol podnošljiv ili nije, a kako je Australijan Open iza ćoška, nisam želeo previše da rizikujem, ali emocije su me ponele i morao sam da izađem i zaigram", objasnio je prvi reket sveta posle meča.

Australijan open počinje 8. februara, ali Đokovića čeka učešće na ATP kupu nedelju dana pre toga i to na istom mestu - Melburnu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke