Novakovi kritičari imaju novu temu, da li je ovo još jedan problem za njega?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.01.2022.
19:42
Izvor: Sportske.net, Beta

Povodom informacije da je Novak Đoković navodno 16. decembra bio testiran pozitivno na koronavirus, u inostranim medijima su pronašli novi razlog da ga kritikuju.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, čiji australijski advokati tvrde da je 16. decembra bio pozitivan na korona virus, narednog dana je bez maske prisustvovao svečanosti održanoj u Beogradu u čast mladih srpskih igrača, objavila je danas agencija Frans pres.

U saopštenju od 17. decembra, Teniski savez Beograda je objavio da je "najbolji teniser planete" i "nosilac 20 Gren Slem titula" mladim igračima dodelio pehare i diplome.

"Samo nagrađena deca prisustvovala su svečanosti uručenja pehara održanoj u Teniskom centru 'Novak' u Beogradu zbog zdravstvenih mera povezanih s pandemijom korona virusa", navodi se u toj u objavi.

Objavljeno je i nekoliko fotografija na kojima Đoković pozira sa zvaničnicima saveza i dvadesetak dece. Niko od njih na fotografijama ne nosi zaštitnu masku.

AFP navodi da je većina srpskih medija objavila vest sa tog događaja.

Takođe, Đoković je dan ranije, 16. decembra, prisustvovao događaju u Pošti Srbije gde je svečano predstavljena marka sa njegovim likom.

Tog 16. decembra, najbolji teniser sveta je bio i učesnik panela "Putem šampiona" u organizaciji svoje Fondacije, na kojem su govornici bili i trofejna košarkašica Sonja Vasić i trener Partizana Željko Obradović.

Đoković je sredinom ove nedelje otputovao za Australiju nakon što je dobio medicinsko izuzeće od vakcinacije kako bi učestvovao na prvom Gren Slem turniru u sezoni, ali mu je po dolasku u Melburn ukinuta viza. On se od tada nalazi u prihvatnom centru za imigrante u Melburnu gde čeka odluku suda na žalbu.

Australijan open počinje 17. januara, a Đoković je devetostruki šampion tog turnira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke