Novaku uzvratio i doktor Kon: ''Stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.04.2020.
16:01
Izvor: Sportske.net

Nižu se reakcije posle jučerašnjeg neočekivanog stava najboljeg tenisera sveta.

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Vest da je Novak Đoković protiv vakcinacije i da bi bio u problemu ako bi vakcina bila obavezni uslov za nastavak takmičenja izazvala je reakcije ne samo u domaćim, već i u engleskim medijima, a reagovao je i doktor Predrag Kon, naš vodeći epidemiolog.

On se oglasio na Fejsbuku i utisak je da ga je Novakova izjava razočarala.

''Kao jedan od najvernijih Đokovićevih navijača, voleo bih da sam imao prilike da mu približim značaj i ogroman doprinos imunizacija za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći.

Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbegavaš direktne odgovore na pitanje u vezi sa vakcinacijom, jer imaš ogroman uticaj'', objasnio je Kon, a prenose brojni mediji.
-
Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Monday, 20.04.2020
21:25

Da nece Kon ponovo da nadje stranu kompaniju kao za svinjski grip gde je vakcina bila 8.5 evra, a Torlak je pravio za 3. Pa su posle te vakcine bacili jer se vakcinisalo 150.000 umesto milion koliko je planirao. Jok, treba Djokovic tebe da reklamira.

avatar
Ruzek
Monday, 20.04.2020
16:26

Pa provalio vas čovek,nije dzaba on najbolji na svetu a ovog doktora mi znamo još od ptičijeg gripa,takodje za tamo neke vakcine.

avatar
ViniciusJR
Monday, 20.04.2020
17:27

Jes eto Jelena Djokovic je popila svu pamet ove planete i otkrila je sve. Nole je sampion, vrhunski sportista...ali u pravu su za ovo. Kao neko ko ima uticaj na javnost, posebno mladje, jako je lose siriti propagandu kroz neprovjerenu teoriju svoje zene.

avatar
Marchisio8
Monday, 20.04.2020
17:28

Тачно,чини ми се за Х1Н1 да је на сва звона тражио вакцинацију читавог становништва,причајући да ћемо у супротном имати велике људске губитке. Кад оно,ћорак.