Novi udar na Novaka, može li bednije od ovoga?

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.02.2021.
18:32
Izvor: Sportske.net

Neverovatno kakve frustracije izbijaju iz onih koji ne mogu da podnesu njegovu dominaciju...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta ni kriv, ni dužan, ponovo je dospeo na udar pojedinih zapadnih novinara.

Ovoga puta, svoju netrpeljivost prema Novaku Đokoviću javno je pokazao poznati irski novinar Juan MekKena.

On je, naime, na Tviteru reagovao na danas objavljenu vest da je zbog najnovijeg slučaja koronavirusa u Melburnu, između 500 i 600 tenisera i osoblja na Australijan openu moralo u izolaciju.

''Molim vas, recite mi da je i Đoković među njima. Svima nam to treba!''

Naravno, usledile su brojne negativne reakcije na ovaj njegov komentar, mnogi su shvatili da na ovaj način želi bolest najboljem teniseru sveta, na šta se pomenuti novinar ponovo oglasio:

''Karantin nije bolest. U osnovi je ono što se već gotovo godinu dana nameće svima ostalima, ali neki koji to ne moraju da podnesu kod kuće i dalje gunđaju''.

Usledila su i još neka pitanja koja su mu bila upućena, poput onog zašto ovo radi, a MekKena je cinično odgovorio:

''Da bi svi mogli da vidimo šta će on još da stavi na listu svojih zahteva, pa da nas time zabavi''.

Ni MekKena, ni neki drugi slični njemu nisu svesni da Novaka samo dodatno motivišu ovakvim komentarima. Njegov odgovor, kao i uvek, dobiće na terenu.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 06.02.2021
10:31

Sam si rekao da neki tabloid pise gluposti o napadu na Djokovica kao sto istu glupost pise i novinar iz Irske.Cinjenica je da je Novak neopravdano napadan od strane engleskih novinara godinama a razlog je jedan jedini:potcenjivanje jedne grupe sportista van zapadnih.Novak ima drugu manu koju nisi rekao:mesanje u postavljanje selektora Srbije,forsiranje ponekad drugih clanova porodice koji ama bas nista ne rade.Sve ostalo ukazuje na besorekornu licnost koja ce definitivno obeleziti istoriju srpskog sporta.Tog dana kad bude presao Federera proslavicu sa porodicom i prijateljima.To sto ti mias zamenu teza ukazuje na najvecu slabost pojedinih gradjana ove drzave.

avatar
magister
Wednesday, 03.02.2021
21:59

Postoji li ikakva mogućnost da se pronalaze zanimljivije vesti i da se manje čitaoci uvlače u neku vrstu oštrenja na mržnju protiv svih, jer, navodno, ceo Zapad - mrzi Đokovića? Šta to radite ljudi? Ko je naručio takvu propagandu i šta je cilj? Nisam nikad pročitao da je Nadal, na primer, vređao Novaka. Mislim da je retkost naći nešto loše o Novaku u Španskim medijima, najzad, zar bi otišao da živi tamo da se ne oseća dobro? Ali, npr. naš tabloid danas objavljuje kako je Nadal otkazao učešće na ovom Kupu, jer se uplaši od Novaka i objavio da ga boli stomak. Pa je li to viteški? Nažalost, svuda ima takvih, pa i u Irskoj, a duboko sam uveren da je jedino ispravno sve takve komentare - ignorisati. Nek sami jedu to đubre što stvaraju, svi ti koji to rade.