Određen termin - Evo kada Novak igra četvrtfinale

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.09.2018.
21:57
Izvor: Sportske.net

Dosta problema su organizatori US Opena pravili Novaku Đokoviću od početka turnira i zbog toga se sa posebnom pažnjom prate odluke vezane za određivanje termina mečeva.

Beta/AP Photo/Adam Hunger
Beta/AP Photo/Adam Hunger

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale US Opena ali je na tom putu imao ogromnih problema sa neverovatno visokim temperaturama.

Vreli talas pogodio je istočnu obalu SAD tako da su teniseri i teniserke na US Openu prethodnih dana bili izloženi ogromnim naporima.

Zbog toga su i termini mečeva igrali važnu ulogu, a organizator turnira nije bio previše blagonaklon prema Novaku Đokoviću.

Većinu mečeva u dosadašnjem toku poslednjeg Grend slema sezone Nole je igrao u dnevnim terminima i zbog toga dolazio u poziciju da se bori sa rivalom ali i sa ogromnim pritiskom koje telo u takvim situacijama trpi.

Naredni meč na US Openu Đoković je odigrati u noći sreda na četvrtak (po srednjeevropskom vremenu), a u večernjem terminu ako posmatramo lokalno vreme.

Duel Novaka Đokovića i Džona Milmana igraće se na stadionu "Artur Eš" kao poslednji po redu, a to znači da Nole neće na teren pre 2:30 u noći sreda na četvrtak.

Pre njega i Milmana na teren izlaze Karla Suarez Navaro i Medison Kiz, a pored ovog ženskog para na "Artur Ešu" će biti odigrana još dva meča ženskog i muškog singla.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke