Olga dobija vrhunskog trenera, sa njim je uspeh zagarantovan!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.02.2019.
10:59
Izvor: Sportske.net

Srpska teniserka Olga Danilović mogla bi da otpočne saradnju sa čovekom koji je u prošlosti sarađivao sa nekoliko vrhunskih igračica.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Serija loših rezultata koje je srpska teniserka Olga Danilović vezala na startu 2019. godine rezultirala je završetkom saradnje sa dosadašnjim trenerom Petrom Popovićem.

Olga se sada nalazi u potrazi za novim trenerom, a dnevni list "Kurir" piše da bi mogla da otpočne saradnju sa čovekom koji je u prošlosti sarađivao sa vrhunskim igračicama.

Radi se o Saši Bajinu, Nemcu srpskog porekla koji je pre dva dana završio saradnju sa prvom teniserkom sveta Naomi Osakom.

"U toku su pregovori da sjajni Nemac srpskog porekla, koji je pre dva dana raskinuo saradnju sa Japankom, postane nadređen našoj talentovanoj teniserki, s idejom da i ona, poput Ane Ivanović i Jelene Janković, jednog dana postane broj jedan na svetu", navedeno je u tekstu.

Danilovićeva je prošle godine napravila iskorak i osvojila prvu WTA titulu, ali je na startu nove sezone eliminisana u kvalifikacijama za glavni žreb Australijan opena i ispala u prvom kolu turnira u Sankt Peterburgu.

Prepreka na putu da otpočne saradnju sa Bajinom mogao bi da bude novac, a ako dve strane postignu dogovor Olga bi imala odličnog učitelja u daljem toku karijere.

Nemac srpskog porekla u prošlosti je, pored Naomi Osake, sarađivao sa Serenom Vilijams, Viktorijom Azarenkom i Karolinom Voznijacki.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke