Peking - Venus nemoćna pred našom Anom!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.10.2015.
15:17
Izvor: Sportske.net

Naša najbolja teniserka plasirala se u treće kolo turnira u Pekingu, pošto je danas savladala iskusnu Amerikanku Venus Vilijams, nekada najbolju teniserku sveta.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Ana Ivanović nastavlja sa odličnim igrama u Pekingu. Danas je vodila veliku borbu sa Venus Viljams u drugom kolu i na kraju trijumfovala sa 2:0, po setovima 7:6 (7:3) i 6:2.

Prvi set je bio posebno uzbudljiv, trajao je čitavih 56 minuta. Prva je do brejka stigla Vilijamsova, i to u sedmom gemu, za vođstvo od 4:3, ali je Ana uspela da uzvrati već u sledećem, izjednači na 4:4 i zatim ovaj set uvede u taj-brejk.

U tim, odlučujućim trenucima bila je koncentrisanija, dobila je taj-brejk sa 7-3 i tako stekla veliko samopouzdanje pred nastavak meča.

Ipak, prva dva gema u drugom setu dobila je Amerikanka, povela je sa 2-0, međutim, onda kreće Anina furiozna završnica, dobila je narednih šest gemova zaredom i izborila plasman u treće kolo.

A tamo je čeka još jedna iskusna teniserka, Svetlana Kuznjecova iz Rusije, koja je u drugom kolu bila bolja od Sloan Stivens sa 2-1 u setovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke