Po ko zna koji put Novak pokazao veliko srce

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.12.2020.
19:49
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta se na svoj način uključio ne samo u borbu protiv korone. Srbiji će njegova nova donacija dugoročno mnogo značiti.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Danas je u KBC ''Dragiša Mišović'' u Beogradu pušten u rad najsavremeniji skener aparat, vredan 210.000 evra, koji će imati ogroman značaj u brzoj dijagnostici kovid pacijenata.

Skener je obezbeđen zahvaljujuči Fondaciji ''Novak Đoković'', a najbolji teniser sveta je danas prisustvovao puštanju u rad.

Tom prilikom, Novak se zahvalio svim zdravstvenim radnicima, koji više od deset meseci rade u vanrednim uslovima i bore se za živote mnogih ljudi.

''Zdravstveni sistem je pod konstantnim pritiskom i nadam se da će ovaj skener najnovije generacije uspeti da malo olakša neke okolnosti i da omogući većem broju ljudi da dobiju najbolju dijagnostiku za kratko vreme'',
poručio je Nole.

''Pored toliko vremena mi danas ne znamo dovoljno o virusu korona, ali znamo jednu stvar: može da pogreši test, može da pogreši laboratorija, ali jedino kada ste sigurni da je u pitanju korona je kada se uradi skener. Hvala Novaku što je uvek tu, uz svoj narod, i što se zajedno borimo protiv opakog virusa'', poručio je ministar zdravlja u Vladi Srbije dr Zlatibor Lončar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke