Šarapova: "Nepoštovanje prema Nadalu"

Autor: Beta Beta
petak 22.05.2015.
23:09
Izvor: Beta

Predviđati neuspeh Rafaela Nadala na predstojećem Rolan Garosu, gde će pokušati da osvoji svoju 10. titulu je nepoštovanje prema španskom teniseru, izjavila je danas dvostruka pobednica tog turnira Marija Šarapova.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Prvi put uoči početka Rolan Garosa Nadal nije uspeo da osvoji nijedan turnir na šljaci u Evropi, a najbolji rezultat je plasman u finale Mastersa u Madridu, u kome je izgubio od Endija Mareja.

"Svi mnogo očekuju od Rafe u ovo doba godine. Pričati o porazima u par mečeva tenisera koji je osvajao Rolan Garos devet puta? Mislim da je to nepoštovanje prema njemu", rekla je Šarapova preneli su britanski mediji.

"On je veliki šampion i nema razloga da to ne ponovi. Njegova volja i motivacija da nastavi i da dokazuje sebi da to može ponovo, zaista je neverovatna. Ovo je pomalo tužno, jer ja da sam na njegovom mestu, bila bih veoma zadovoljna. On ovde pokušava da dokaže svima da greše i to je za poštovanje", dodala je ruska teniserka.

Nadal, osvajač 14 grend slem titula, muči se da se vrati u najbolju formu od operacije slepog creva i povreda kolena i kuka.

On nije imao mnogo sreće na današnjem žrebu, pošto su u njegovom delu uglavnom teniseri iz samog vrha. Da bi osvojio svoju 10. titulu na Rolan Garosu u poslednjih 11 godina, Nadal će morati da pobedi Grigora Dimitrova, zatim u četvrtfinalu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, Endija Mareja i osvajača 17 grend slem titula Rodžera Federera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 23.05.2015
17:37

sarapova ima pravo.....cak sta djokovica ce dobiti u 1/4 finalu i eto.....ko mu onda ostaje...niko....onaj marej je igrao neke bedne turnire na sljaci u finalu a ovako znacajan nece ni igrati....federer ispada u 3 kolu!

avatar
Bojan Aleksic
Saturday, 23.05.2015
13:37

Mmmm bili Nadala?

avatar
Pera Zambula opet
Saturday, 23.05.2015
02:49

Nadal je legenda i dobar momak :) Napred Nadal :)

avatar
Skrtelinho
Friday, 22.05.2015
23:49

Jeste da bih volio da Đoković uzme RG ove godine, ali u pravu je Sharapova. Nije ni krenuo turnir, svi govore da će Rafa da propadne....Cekajte ljudi, mozda se i desi nesto slicno, imao je i povreda i sve, ali nije fer da se prema njemu tako odnosi..Na kraju krajeva govorili su i prošlih godina to, pa šta se desilo?