Serenin trener: "Novak će postaviti rekord po broju Gren slemova"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 27.09.2018.
21:37
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser vratio se na pravi teniski put, trenutno je treći teniser sveta na ATP listi, a već je ove godine osvojio dva Gren slema.

Beta/AP Photo/Adam Hunger
Beta/AP Photo/Adam Hunger

Povezane vesti

Novak trenutno igra fantastično.

Ove sezone se vratio u punu formu kada je osvojio Vimbldon, nakon toga je usledila jedina titula sa Mastersa koja mu nedostaje, a to je titula u Sinsinatiju, da bi nakon toga ponovo osvojio Ju-Es open.

Trenutno je u najboljoj formi među teniserima i pitanje je da li neko može da ga pobedi do kraja godine.

O tome je govorio i Patrik Muratoglu, trener Serene Vilijams.

"Kada je on na svom nivou onda pobeđuje Rodžera i Rafu. Mislim da se vratio na stari nivo i verujem da će osvojiti mnogo Grend slemova narednih godina. Kada je on na svom nivou onda pobeđuje Rodžera i Rafu. Mislim da se vratio na stari nivo i verujem da će osvojiti mnogo Grend slemova narednih godina", rekao je Muratoglu za "Punto de Break", a prenosi B92.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Thursday, 27.09.2018
23:01

Muratoglu je samo trebalo da doda - ako nastavi da jede i trenira i nastavi da ne meditira sa Imazom i lamentira nad postojanjem.

avatar
prike
Saturday, 29.09.2018
12:05

Da jednom prestanemo s tom njegovom ishranom. Mozda se to nama dopada ili ne, ali oni sto cepaju meso redom ispadaju pre njega.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 29.09.2018
18:02

Mozda nisi informisan ali gubio je redom od koga god je stigao dok mu Vajda nije vratio ishranu koja ukljucuje proteine zivotinjskog porekla sto je i bio uslov da ponovo saradjuju. Ishrana nije za potecnjivanje, profesionalni sportista poput njega mora da unese u svoje telo ono sto mora, na stranu moral i sve.