Šestog dana gledamo Noleta i Zikija!

Autor: Beta Beta
petak 23.01.2015.
10:33
Izvor: Beta

Šestog dana takmičenja u Melburnu na terenima Australijen Opena gledaćemo Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Prvi teniser sveta Novak Đoković igraće sutra protiv 33. igrača na ATP listi Španca Fernanda Verdaska, meč trećeg kola Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu.

Meč Đokovića i Verdaska je prvi u večernjem delu programa Rod Lejver Arene i počeće u 9 sati po srednjeevropskom vremenu.

Đoković je do sada 10 puta igra protiv Verdaska i ostvario šest pobeda. On je pobedio u njihovom poslednjem duelu, 2013. godine na turniru u Pekingu, kada je bilo 7:5, 2:6, 6:2.

Srpski teniser Nenad Zimonjić sutra počinje takmičenje u mešovitom dublu. On i Kazahstanka Jaroslava Švedova postavljeni su za šeste nosioce, a u prvom kolu igraće protiv urugvajsko-tajvanskog dubla Pabla Kuevasa i Su Vei Hsie. Taj meč je treći na programu terena broj 13 na kome takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Šestog dana takmičenja na Australijan openu meč trećeg kola igraće i branilac titule Švajcarac Sten Vavrinka, a protivnik će mu biti Finac Jarko Nieminen.

Prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams igraće u trećem kolu protiv Ukrajinke Elene Svitoline, a Poljakinja Agnješka Radvanska igraće protiv Amerikanke Varvare Lepčenko.

Pobednica Australijan opena iz 2012. i 2013. godine Beloruskinja Viktorija Azarenka u trećem kolu igraće protiv čehinje Barbore Zahlavove Stricove, Španac David Ferer igraće protiv Žila Simona iz Francuske, a osmi nosilac Kanadjanin Miloš Raonić protiv Benjamina Bekera iz Nemačke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke